1. december – deltag i Babysuttens julekalender

Endelig december og snart jul, mange har glædet sig i flere måneder, hvordan er det hjemme hos jer?

Har I gang i julebagning, dekorationer, hjemmelavede gaver og hjemmelavet julemiddag, eller “snyder” I en smule og bruger tiden anderledes?

Der er mange måder at fejre julen på, og den ene måde er vel lige så god som den anden. Har I faste traditioner hjemme hos jer, er der noget der bare skal være der, for ellers er det ikke en rigtig jul?

 

Julekalender hos Babysutten.dk

En fast ting hjemme hos os er julekalenderen –  i alle afskygninger. Som pakkekalender, chokoladekalender, i fjernsynet, papir julekalendere osv. osv.

Derfor synes jeg også at Babysutten skal have en julekalender og forkæle nogle af jer kunder med en gave hver dag.

Alle dage til og med juleaften, kan du ved at deltage i vores julekalender, være med i konkurrencen om vores flotte produkter.

Er du en af de heldige som kan give en ekstra julegave? Måske du allerede ved hvem der skal have den?

Vi trækker lod om suttepakker, rygsække, sengetøj med navn, håndklæder med navn, savlesmæk med navn, madkasser, badekåber med navn, nusseklude med navn – ja jeg kunne blive ved, men det vigtigste er at du kan deltage hver dag.

Kom ind på babysutten.dk og deltag.

 

Hvornår fik vi danskere julekalendere?

Én af de første julekalendere i Danmark blev lavet i begyndelsen af 1930’erne. Den blev produceret på Chr. Olsens Kunstforlag i København.

Som så mange andre juletraditioner fik vi ideen til julekalenderne fra tyskerne. De har haft masseproducerede julekalendere siden starten af 1900 tallet. Den vi kender i dag med låger kom dog først i 1920´erne.

Der er lukket for kommentarer.