Sutter med navn

Hos Babysutten.dk sælger vi sutter med navn.

Vi fører kun sutter fra kendte vesteuropæiske kvalitetsmærker. Alle sutter med navn er BPA frie, uden phthalater og er PVC frie

Vi har sutter med navn fra mærkerne:

  • Philips Avent,
  • Baby Nova
  • Nip

Philips Avent sælges i to størrelser. 0-6 måneder og fra 6 måneder. Avent sutterne føres i en symmestrisk facon i silikone. Der ligger to sutter med navn i en pakke.

Baby Nova sutterne med navn sælges i to størrelser ca. 0-6 måneder og fra ca. 6 måneder. Baby Nova sutterne føres i både i runde, i en symmetrisk og i en anatomisk facon. De føres både i silikone og latex. Der ligger tre sutter med navn i en pakke.

Vores Nip sutter med navn er i to størrelser 0-6 måneder og fra ca. 6 måneder. Vi fører Nip sutterne i både silikone og latex i faconen anatomisk. I en pakke med sutter med navn ligger tre styk.

Vores sutter med navn graveres på, så teksten holder efter både brug og kogning. Du kan selv vælge om det skal være barnets navn eller en lille tekst du vil have stående. Du har mulighed for at indsætte tre forskellige tegn. Der kan skrives op til tre linjer på hver sut. Alle sutterne bliver ens.

Vi fører sutter med navn i både:

  • Latex
  • Silikone

Latex er et naturprodukt som er brunt eller gulligt, hvis den bliver mørk eller fedtet skal den smides ud. Latex ændrer sig over tid, fordi den suger væske fra kogning og spyt til sig og “vokser” med tiden. Derfor anbefales det at udskifte sutterne med navn efter 4-6 uger. Latex sutten er mere holdbar end en silikonesut.

Silikone sutter med navn er gennemsigtige, farveløse og lidt hårdere end latexsutterne. Pga, hårdheden i silikonesutterne er de ikke helt så holdbare som latexsutterne. En silikone sut skal derfor altid smides ud hvis den har ridser eller mærker. Det anbefales at tjekke sutten jævnligt, og udskifte sutterne efter ca. 4-6 uger.

Gældende for alle vores sutter med navn, er at man skal være opmærksom på ødelagte sutter. Små spidse tænder kan ødelægge sutter i både silione og latex.

Kog altid sutterne i mindst fem minutter inden brug første gang. Det anbefales at læse den medfølgende vejledning.

Kom ind og se vores store udvalg af sutter med navn.

 

 

Der er lukket for kommentarer.